Op 11 december 2020 was het precies 50 jaar geleden dat het Genootschap Oud Zandvoort werd opgericht. Onder het motto van "wie jarig is trakteert" heeft het bestuur besloten om een jubileum fotoboek uit te geven en dit aan alle leden cadeau te doen.

Uiteraard was het de bedoeling hier een feestelijk festijn van te maken met veel genodigden, helaas gooide het uitbreken van het Coronavirus roet in het eten.

De officiele presentatie vond plaats in de grote zaal van het Zandvoorts Museum, waar voorzitter Paul Olieslagers het eerste exemplaar van het boek overhandigde aan burgemeester David Moolenburgh.

Image 3

Image 2 2

Update 26 januari 2021:

De nieuwe Klink is weer van de pers gerold en wordt vanaf vandaag weer verspreid onder onze leden.

Update 9 februari 2021:

Image 1 verkleind

Woensdag 27 januari, werden de bezoekers en medewerkers van Oppeppers Juttershart verrast met een bezoek van  Arie Koper, bestuurslid van het Genootschap 'Oud Zandvoort".

Hij was benaderd door een vrijwilligster van Juttershart, Mw. Trudie Dutting-Abeelen, omdat het haar was opgevallen hoeveel plezier de bezoekers iedere keer weer beleven aan het magazine 'De Klink', welke af en toe worden gebracht door buren van Juttershart. Iedere uitgave levert veel gespreksstof op onder de bezoekers uit Zandvoort.

Haar vraag aan Arie Koper was, of Oppeppers Juttershart het mooie jubileumboek, Hoort zegt het Voort gemaakt i.v.m. het 50-jarig jubileum van Genootschap Oud Zandvoort konden krijgen? 

Tot grote vreugde van alle bezoekers en medewerkers werd er niet alleen het boek toegezegd, maar ook een lidmaatschap op 'De Klink'! Hoe geweldig is dat!

 Afgelopen woensdag was de feestelijke overhandiging van het boek en het abonnement op  Juttershart, onder het toeziend oog van blij verraste, en taart etende Oppeppers.

Oud Genootschap Zandvoort; ontzettend bedankt!